Home de Grote Prijs

de Grote Prijs

20130118 Voorbereidingen

Ondanks het winterse weer zijn de voorbereidingen in volle gang doorgegaan deze week. In de ijzige kou en in de sneeuw zijn weer vele vrijwilligers in de weer geweest om alles op te bouwen en klaar te zetten voor de komende finale van de wereldbekerwedstrijd.

Er zijn weer vele kilometers dranghekken en bouwhekken geplaatst. Op diverse plaatsen zijn toiletten geplaatst en uiteraard staan inmiddels ook weer de eet- en drinktentjes opgesteld. Uiteraard mogen de publiekstent en de VIP-tent niet ontbreken. De finishstraat is voor een groot gedeelte al ingericht en zal op zaterdag worden afgemaakt. Kortom, er is weer het nodige verzet!

Als U wat foto's wilt zien gemaakt tijdens het opbouwen van het parcours, klik dan HIER.

Het parcours ligt er bijzonder wit bij. Na de veelal natte crossen van het afgelopen seizoen en de 'relatief zomerse' omstandigheden in Rome, zullen de bezoekers nu weer een geheel andere cross te zien krijgen.

20130110 Voorbereiding WB 2013

En de voorbereidingen zijn weer in volle gang. De tent aan de Onderstal staat al voor een groot gedeelte. De pits en drie afspuitplaatsen zijn inmiddels ook geplaatst. Verder is er al volop materiaal gelost en is er een start gemaakt om het bosgebied klaar te maken. Vanaf a.s. maandag wordt de Scheldeweg afgesloten, dus dan begint de drukke periode weer van elke dag opbouwen. Hopenlijk hebben we er fatsoenlijk weer bij. We zullen zien!

Bijgevoegd een foto van de tent in aanbouw.

Volg de belevenissen van de opbouw via deze website, via twitter en/of via facebook.

20130120 Jurysamenstelling

De jury-opstelling voor de GP Adrie van der Poel op 20 januari 2013 is:

Coördinator Ad van Grootel
Consul Theo Gorissen
President (UCI) Pierre Curchod
Wedstrijdcomm. 1 Erwin Kistemaker
Wedstrijdcomm. 2
Miriam van Es
Wedstrijdcomm. 3
Harrie Strik
Aankomstrechter Kees Goorden
Comm. Registratie-1 Rob Kroonen
Comm. Registratie-1 Natascha Nelemans
Comm. Parcours Kees Schuit
Comm. Parcours Geesje Kind
Comm. Verzorging Willem van Eenenaam
Comm. Verzorging Johan van Baal
Microfonist Johan van der Made
Microfonist Kees Maas
Videofinish / Tijdwaarnemer Bob Kroonen
Anti-Doping Controle Jan van Gestel
Jurycoördinator Joop Reinders

2013 Nieuwe rondemiss

Jelke Bosmans de nieuwe rondemiss

Jelke Bosmans Ik ben Jelke Bosmans, 19 jaar oud en ik woon net over de grens in buurgemeente Kalmthout. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste te Antwerpen.

Mijn interesses gaan vooral uit naar dieren en sport, paarden en veldrijden in het bijzonder. Als vriendin van David Van der Poel en nichtje van Wietse Bosmans ben ik nauw verbonden met het veldritwereldje. Het is een echte passie geworden en ik ben dan ook op bijna alle veldritten aanwezig.

Beroepsmatig werk ik als schoonheidsspecialiste en verder studeer ik nog deeltijds voor verpleegkunde.

De Grote Prijs Adrie Van der Poel is elk jaar weer een hoogtepunt om naar uit te kijken.

Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik hier als rondemiss mag aanwezig zijn. Net als de voorgaande jaren zal het ook dit jaar weer een voltreffer worden in Hoogerheide.

 

20120121 Voorbereiding WB 2012

Voorbereidingen in volle gang.


21 januari:

Vandaag de puntjes op de i zetten. De laatste dranghekken en spandoeken werden gezet zodat 's middags om 13:00 uur de officiële keuring van het parcours kon plaatsvinden. Aansluitend aan deze keuring was de officiële training tussen 14:00 en 16:00 uur. Heel wat renners kwamen hierop af om maar eens goed te kijken waar men de andere dag zou moeten afstappen of toch zou kunnen doorfietsen. Zondag zal blijken of het niet voor niets is geweest :-)

Om 17:15 uur was er verder de teammanagers meeting in het Kloosterhof. Ondertussen waren er heel wat campers die de weg hadden gevonden naar Hoogerheide. Het van de Meulenplein begon al goed vol te lopen.

En om de avond af te sluiten was er het 'official dinner' bij Non Plus Ultra. Ook dit was weer bijzonder geslaagd. Nu nog snel een paar uur gaan slapen voordat zondagochtend vroeg de wekker weer afloopt.....

 


 

Meer artikelen...

Onze sponsoren!!

Nieuwsbrief ?

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief...Aftellen...

GP Adrie van der Poel.
Nog .....

Evenementen

<<  Juli 2014  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031